Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

Archeon

Beleef de Middeleeuwen tijdens een bezoek aan het Archeon in Alphen aan den Rijn. Ontmoet ridders, jonkvrouwen en aanschouw gladiatorengevechten. Het Archeon neemt je mee terug in de tijd en is een belevenis voor jong en oud. Groepen en schoolreisjes naar het Archeon zijn een succes met een educatief programma over de Prehistorie, Romeinse tijd of Middeleeuwen en leuke doe-routes. Ook voor volwassenen worden feestmogelijkheden geboden als een bruiloft in Middeleeuwse sferen of een zakelijke arrangement met het Archeon als inspirerende locatie. Kortom, het Archeon is een bron van mogelijkheden voor je uitje met gezin, vrienden of collega's.

Openingstijden van het Archeon zijn (buiten speciale evenementen of laagseizoen) dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur). In hte laagseizoen is het Archeon gesloten maar groepen kunnen altijd op afspraak terecht.

Entreekaartjes voor het Archeon kosten voor volwassenen rond de € 17,40 en voor kinderen(4-10jr.)rond de € 15,40. Voor groepen vanaf 20 personen gelden speciale tarieven. Bestel Archeon kaarten online met alle voordelen van dien!

Activiteiten aangeboden door Archeon in Alphen aan den Rijn

  • Amusementspark Archeon


Routebeschrijving

Voer uw vertrekpunt in om een route te plannen naar Archeon
Vertrek:

Contactgegevens

Archeonlaan 1
2408 ZB Alphen aan den Rijn
   0172-4... Toon volledige telefoonnummer
   Website

Archeon review

Naam  
E-mail:  
Uw waardering:

Uw ervaring:


Youtube