Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

Green Screen Workshop

Zie jezelf figureren in een bloedstollende thriller die zich afspeelt in de achterbuurten van New York of in een slapstickcomedy met een tropisch eiland als scenario.
Voor bestaande teams die graag hun samenwerking willen optimaliseren hebben wij de training ‘Teamrollen in Beeld’ ontwikkeld. Met behulp van Green Screen maken we een film waarin zich allerlei situaties zullen voordoen die kenmerkend zijn voor jullie team. Aan het einde van de training hebben jullie inzicht in jullie eigen teamrollen en weten jullie gebruik te maken van de kwaliteiten die het team heeft dankzij de verschillen tussen de teamleden.

Training ‘Teamrollen in Beeld’
4 tot 16 personen
vanaf € 300,00 p.p. (8 uur)
Alle genoemde prijzen zijn inclusief locatie, consumpties, diner en transportkosten, exclusief btw.
Met onze mobiele studio, inclusief Green Screen, nemen wij jullie scènes op. Met behulp van chroma key wordt de groene achtergrond vervangen door de virtuele wereld die past bij jullie script.
Wij hebben basisscripts klaarliggen waar de deelnemers uit kunnen kiezen, maar het is ook mogelijk om de scripts aan te passen of je eigen script te schrijven. Wij maken vervolgens de virtuele wereld waarin jullie film zich zal afspelen.
Met onze mobiele studio, inclusief Green Screen, nemen wij jullie scènes op. Tijdens de opnames zien jullie jezelf verschijnen in de meest exotische of angstaanjagende scenario’s. Met behulp van chroma key wordt de groene achtergrond vervangen door de virtuele wereld die past bij jullie script.
Aan het einde van de middag kunnen jullie de eerste versie van de film al bekijken. Na afloop van het programma zullen wij de puntjes op de i zetten om de film er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Het definitieve eindresultaat wordt ten slotte opgestuurd op dvd.

Er zijn verschillende thema’s mogelijk.
- Detective
- Superhero
- Adventure
- Sprookje

Filmworkshop met diner of lunch
Deze filmworkshop is ideaal in combinatie met een lunch of diner. Terwijl jullie genieten van een heerlijk diner of een lekkere lunch, doen wij de laatste montages en wordt de film vertoond tijdens het dessert.

Prijzen

Filmworkshop
10 tot 40 personen
vanaf € 65,00 p.p. (3 uur)

Filmworkshop met diner of lunch
10 tot 40 personen
vanaf € 85,00 p.p. (5 uur)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief locatie en transportkosten, exclusief btw.

Activiteiten aangeboden door Green Screen Workshop in Nijmegen

  • Teamontwikkeling
  • Green Screen worksop
  • Filmworkshop met lunch of diner

Contactgegevens

Scheidemakershof 46
6511 KJ Nijmegen
   06-482... Toon volledige telefoonnummer
   Website

Green Screen Workshop review

Naam  
E-mail:  
Uw waardering:

Uw ervaring:


Youtube