Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

Groepsaccommodaties Reserveren


Voor groepsaccommodaties reserveren in Nederland geldt: wees op tijd met reserveren. Hoe groter de accommodatie voor een groep moet zijn hoe lastiger reserveren doorgaans is.
Vooral de maanden oktober, november en in het voorjaar maart, april en mei zijn drukke maanden voor team uitstapjes (lang weekend) of een familie dag op zaterdag bijvoorbeeld.
Ook in de zomer trekken groepsaccommodaties veel toeristen die reizen in een groep.

Accommodaties voor grote groepen en appartementen voor teams

Accommodaties voor groepen zijn erg populair in recreatiegebieden zoals de Friese meren, de Veluwe, Limburg, Noordzee kust en meer toeristische gebieden.
Naast appartementen met keuken, lounge kamer en slaapzalen kan je ook kiezen uit zogenaamde slaap boerderijen. Deze vind je ook op de waddeneilanden zoals Schiermonnikoog, Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland.
Heb je geen zin om te slapen bij de boer of op een slaapzaal met de hele groep? Kies dan voor goedkope tot luxe hotels buiten het centrum van grote steden. Hier vind je low budget kamers en kan je bovendien auto's en busjes gratis parkeren.
Tot slot kan je ook je groepsuitje boeken in een gezellig hostel, familieparken als Landal en Centerparcs of herberg.

Aanbieders Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in Nederland specialist Specialist in groepsaccommodaties in heel Nederland.

Van luxe accommodaties voor familieweekend tot goedkope verblijven voor groepuitstapjes. Bekijk volledig aanbod accommodaties Bookedoo

Tips accommodaties boeken

Hoe dan ook voor weekenduitjes voor groepen en andere teamuitstapjes in groepsaccommodaties geldt:

  • Accommodaties tijdig reserveren! Des ter meer personen hoe eerder deze vol is.
  • Let op drukke vakantieperiodes, lange weekenden vrij en feestdagen. Helemaal periodes als de herfstvakantie, kerstvakantie, pasen, meivakantie, voorjaarsvakantie en andere lange weekenden vrij en feestdagen zijn extreem populair.
  • Maak van te voren een kamerindeling om discussies te voorkomen. Denk aan eventuele stapelbedden en het aantal slaapzalen. Plaats snukkers in 1 ruimte.
  • Hou je aan de huisregels, check out tijden en laat het huisje of appartement netjes achter. Voorkom geluidsoverlast in de avonden en nachten.
  • extra tips: bepaar op de kosten van je uitje door vooraf inkopen bij grote supermarkten te doen en het vervoer in (goedkope diesel of gas) auto's of busjes.