Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

In Fine Parfums

Maison de Parfum In Fine

In Fine Parfums is het eerste en enige parfumlabel dat ruiken en persoonlijkheid met elkaar associeert. Tijdens een bijzondere parfumproeverij ontdek je welk parfum het best bij je past en wat dat zegt over je karakter…..

Workshop

Een parfumproeverij is een aparte en bijzondere belevenis voor vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. Als vrijgezellenfeestje of als teambuildingsaktiviteit.

In een sfeervolle omgeving en op een speciale manier ervaar je de ontdekkingstocht naar een passend en perfect parfum. De uitgebreide In Fine collectie is gecreëerd door de maître parfumeur Jean Patout. Elk karakterparfum heeft een eigen ‘verhaal’, uw favoriete parfums worden in de groep besproken, dat levert een ludiek, verrassend en soms ontroerend moment op. De parfumproeverijen kunnen ook op een door u verzorgde lokatie plaatsvinden.

Matinee

De parfumproeverij wordt gecombineerd met een ontbijt of lichte lunch, dit arrangement duurt ongeveer 2 ½ uur. Prijs: €56,- p/p, dit is inclusief 50ml parfum en ontbij/lunch.

Soiree

Genieten van een aangeklede borrel tijdens de parfumproeverij. De soiree mag ook buiten de openingstijden plaatsvinden.(’s avonds) Prijs: €56,- p/p, dit is inclusief 50ml parfum, hapjes en drankjes.

Activiteiten aangeboden door In Fine Parfums in Haarlem

  • Matinee Parfumee
  • Soiree Parfumee
  • High Tea


Routebeschrijving

Voer uw vertrekpunt in om een route te plannen naar In Fine Parfums
Vertrek:

Contactgegevens

Gedempte Oude Gracht 96
2011 GW Haarlem
   023-53... Toon volledige telefoonnummer
   Website

In Fine Parfums review

Naam  
E-mail:  
Uw waardering:

Uw ervaring: