Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

Kasteel Keukenhof

Kerst op Keukenhof, een ideaal onderdeel voor een winters dagje uit! Kerst op Keukenhof is een van de grootste kerstfairs van Nederland. Van 9 tot en met 12 december vindt alweer de derde editie van dit grootse evenement plaats op het prachtige terrein van Kasteel Keukenhof.

Geniet van de kerstsfeer op Kerst op Keukenhof: bezoek onze kerstflora, schaats op de ijsbaan en bezoek de gezellige kerstmarkt.

Op het voorterrein van Kasteel Keukenhof is een grote kerstfair waar zo’n 80 tot 100 standhouders hun (ambachts)vaardigheden en producten presenteren vanuit stijlvolle en uitnodigende pagodetenten.
Op het terrein en in het winterpaviljoen zijn allerlei koude en warme heerlijkheden te verkrijgen, naast het winterpaviljoen is er een grote ijsbaan waar jong en oud naar hartenlust kan schaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het indrukwekkende kasteel geopend.
In het kasteel wanen de bezoekers zich in een kerstwereld van vroeger: luxe gedekte tafels en rijk gedecoreerde bomen geven de bezoekers de indruk van een adellijke kerst.
In het Koetshuis kan men de kerstflora bewonderen, een geurende bloemenshow van snij- en bolbloemen.

Kerst op Keukenhof is geopend van donderdag 9 tot en met zondag 12 december van 11:00 tot 19:00 uur, op vrijdag zelfs tot 22:00 uur!

Bezoekers betalen € 6,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 3,50 per persoon. Parkeerkaarten kosten € 5,- per auto per dag.

Kaarten voor Kerst op Keukenhof zijn te koop aan de kassa en online via onze website: www.kasteelkeukenhof.nl, meer informatie over Kerst op Keukenhof vindt u op www.kerstopkeukenhof.nl.

Activiteiten aangeboden door Kasteel Keukenhof in Lisse

  • Kasteel Keukenhof
  • Kerstmarkt Kasteel Keukenhof


Routebeschrijving

Voer uw vertrekpunt in om een route te plannen naar Kasteel Keukenhof
Vertrek:

Contactgegevens

Keukenhof 1
2161 AN Lisse
   0252-7... Toon volledige telefoonnummer
   Website

Kasteel Keukenhof review

Naam  
E-mail:  
Uw waardering:

Uw ervaring:

Reviews

Ryanne 2014-09-22 15:01:38

Harstikike gezellig, alleen jammer dat de info op de site al een aantal jaar oud is.....

Ryanne 2014-09-22 15:01:54

Harstikike gezellig, alleen jammer dat de info op de site al een aantal jaar oud is.....


Youtube