Zoeken en vergelijken van groepsuitjes
Groepsuitje reserveren

Wat wil je doen?

(bijv. Familieuitje, vrijgezellenfeest, paintballen)

In de buurt van...

(bijv. Amsterdam, Utrecht)

Zandacademie

Zandsculpturen Bouwen heeft een hoge fun factor en is een fantastische leerervaring!

Het is nog leuker wanneer een professional je de kneepjes van het vak leert. Het doel van onze creatieve zandsculptuur teamtraining is het stimuleren van teamdynamiek. Samenwerking is essentieel tijdens de realisatie van een zandsculptuur. Het samenwerkingsproces voltrekt zich nagenoeg intuïtief. De teamleden gebruiken bijna spelenderwijs elkaars kwaliteiten en capaciteiten om de opdracht te volbrengen.

Samenwerking, creativiteit en plezier zijn de ingrediënten voor deze dynamische groepsactiviteit van circa 2,5 uur. Elke teamlid stimuleert de ander en juist deze synergie leidt tot een verrassend groepsresultaat. Een belevenis waar men trots op is en die men zich zal blijven herinneren!

Sand Gallery The Hague
De Zandacademie verzorgt programma’s Zandsculpturen Bouwen® in haar indoor- en outdoorlocatie de Sand Gallery bij het NH Atlantic Den Haag te Kijkduin (Deltaplein 200). Op steenworp afstand van het strand, midden in de duinen kunt u naar hartenlust zandsculpturen bouwen. Bij mooi weer in de prachtig gelegen tuin van het hotel en bij minder mooi weer in de volledig nieuw ingerichte binnenlocatie. De inspirerende inrichting en sfeer van de nieuwe Sand Gallery leent zich uitstekend voor een programma vol dynamiek en diepgang.

Sand Gallery op locatie
Onze programma’s kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en daarbuiten uitvoeren. Wij zorgen voor de professionals, de aan- en afvoer van speciaal sculptuurzand, inclusief alle materialen.

Activiteiten aangeboden door Zandacademie in Den Haag

  • Zandsculpturen maken


Routebeschrijving

Voer uw vertrekpunt in om een route te plannen naar Zandacademie
Vertrek:

Contactgegevens

Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag
   070-30... Toon volledige telefoonnummer
   Website

Zandacademie review

Naam  
E-mail:  
Uw waardering:

Uw ervaring: